Kokenut devaaja

Kokenut devaaja – meillä saat keskittyä koodaamiseen!

Yrityksemme tarjoaa asiakkailleen ohjelmistokehityspalvelua eli koodaamme asiakkaalle räätälöityjä ohjelmistoja. Olemme reiluuden ja läpinäkyvyyden edelläkävijä. Palkkamme ja palkkamallimme löydät nettisivultamme – niinkuin paljon muutakin olennaista tietoa. Liikevaihdostamme 80% ohjataan palkkoihin, mikä tarkoittaa että palkkamme ovat oikein hyvällä tasolla. Lisäksi tarjoamme tietenkin osakkuuden, hallituspaikan ja mielenkiintoisia softakehitysprojekteja. Reiluuden lisäksi meille on erittäin tärkeää edistää kestävää työelämää, jossa ihmiset jaksavat ja voivat hyvin.

Jos sinulla on vähintään 6 vuotta koodauskokemusta Java-, JS- tai .NET-maailmasta, niin ota ihmeessä yhteyttä! Monet hankkeistamme tehdään etänä ja asiakkaat ovat eri puolilta Suomea. Codeolaisia on tällä hetkellä Ylöjärvellä, Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Espoossa, Helsingissä ja Porvoossa. Joko pian myös Seinäjoella?

Hae jo tänään, niin ehdit mukaan yrityksen 10-vuotisjuhliin! Lue lisää: https://www.codeo.fi/

Yhteydenotot: Tommi Aho, 044 567 3520, tommi.aho@codeo.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.