Työnjohtaja / tarjouslaskija

Asennusurakoidemme kasvun myötä etsimme vakituiseen työsuhteeseen

TYÖNJOHTAJAA / TARJOUSLASKIJAA

Työssä vastaat varuste- ja mattoasennusurakoiden materiaalin ja henkilöstön organisoinnista.  Lisäksi toimit myynnin tukena urakkalaskennassa.

Tehtävään soveltuu rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai vastaava koulutus. Kokemus sisärakentamisesta tai talonrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta hyvällä asenteella ja henkilöstötaidoilla pystyt korvaamaan lyhyemmän kokemuksen alasta. Lisäksi toivomme hakijalta tietoteknisiä taitoja, kuvienlukutaitoa sekä ennen kaikkea yhteistyötaitoja. Tehtävässä edellytetään B-ajokorttia.

Toimipisteesi sijaitsee Seinäjoella, mutta lähes koko maan kattavan urakointialueemme vuoksi tehtävä edellyttää myös matkustusvalmiutta (noin 3-5 päivää kuukaudessa).

Työaika on 37,5h/vko ja palkkaus rakennusalan työehtosopimuksen mukainen tulospalkkaus. Työnkuva tarkennetaan hakijan taitojen mukaan tarkemmin työsuhteen alussa.

KIINNOSTUITKO? – Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköisesti osoitteella pasi.huumarsalo@cleor.fi otsikolla “Cleor työnjohtaja”. Aloitamme haastattelut tehtävään välittömästi ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot ja tiedustelut sähköpostitse pasi.huumarsalo@cleor.fi tai puhelimitse 040 739 58 99.

Cleor Oy tuo maahan ja myy kiinteistöhuollon- ja rakennusteollisuuden mattotuotteita kuten tuulikaappi- ja parvekemattoja. Lisäksi toimitamme kasvavassa määrin rakennusurakan loppuvaiheen varusteasennuksia avaimet käteen asennettuna. Varastomme ja päätoimipisteemme sijaitsee Seinäjoella, mutta suoritamme asennuksia urakkakohteissa ympäri Suomea. Sivustoltamme www.cleor.fi lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.