Putkihitsaajia

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Turvaamme teollisuuslaitosten toiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden sekä luomme kiinteistöjen käyttäjille turvallisia ja terveellisiä olosuhteita samalla energiaa säästäen ja hiilidioksidipäästöjä vähentäen. Olemme suomalainen pörssiyhtiö ja Suomessa meillä työskentelee lähes 4600 työcaveria sekä maailmalla 10 000 työcaveria lisää yhteensä 11 eri maassa. Vuoden 2018 liikevaihtomme oli noin 2,2 miljardia euroa.

Putkihitsaajia teollisuuteen

Caverion Industria Oy, Pohjois-Suomi, Seinäjoki

Haemme nyt Seinäjoen alueelle reippaita ja oma-aloitteisia putkihitsaajia. Tässä tehtävässä työnkuvasi on monipuolinen ja työskentelykenttä on vaihteleva. Tukenasi on osaava ja rento asennustiimi sekä yhteisöllinen ja arvostava ilmapiiri. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tarjoamme mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (putkiasentaja / putkihitsaaja) sekä TIG-hitsausluokat ohutseinämäisille kirkkaille putkille. Eduksi katsomme, mikäli sinulta löytyy kokemusta elintarviketeollisuuden asennuksista sekä toimimisesta teollisuuden alalla.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työntekoon. Arvostamme motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta työnjohtaja Pasi Koivikko, p. 040 532 2430.

Hae tehtävää 11.2.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.