Autolasiasentajia

Carglass® Tuulilasivarikko on osa Belron-konsernia, joka on yksi maailman johtavista autolasien korjaamiseen ja vaihtamiseen keskittyneistä yrityksistä. Belron työllistää yli 30.000 henkilöä ja palveli vuonna 2018 yli 17,8 miljoonaa asiakasta. Suomessa Carglass®lla on tällä hetkellä 17 toimipistettä ja olemme vahvassa kasvussa. Palvelupisteemme sijaitsevat pk-seudulla, Turun talousalueella, Tampereella, Kuopiossa, Hämeenlinnassa, Porissa, Rovaniemellä, Vaasassa, Oulussa, Lahdessa, Jyväskylässä sekä Rauman läheisyydessä Ihodessa. Pääkonttorimme sijaitsee Raisiossa.

Haemme autolasiasentajia uuteen, maaliskuun aikana avattavaan Seinäjoen toimipisteeseen

mielenkiintoiseen ja vakituiseen työhön kasvavassa yrityksessä. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelutehtävät, tuulilasien asennukset ja korjaustyöt, sekä muut korjaamon toimintaan liittyvät tehtävät.

Lue lisää ja hae 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.