Useita paikkoja

Caplan Oy on tekniseen suunnitteluun ja konsultointiin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimimme useiden alojen merkittävimpien teknologiayritysten yhteistyökumppanina neljäntoista ammattilaisen voimin. Kasvumme ja uusien liiketoimintojen myötä meillä on avoinna useita työpaikkoja osaaville ja kehityskykyisille joukkuehenkisille tekijöille.

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖ, AUTOMAATIO

Haemme automaatiosuunnitteluumme päällikköä. Toimit yhteistyössä mekaniikan suunnittelupäällikön kanssa ja tehtäväsi on vastata kone- ja laitevalmistajien sekä prosessiteollisuuden automaatioprojektien johtamisesta ja toimia myynnin tukena. Tehtäväsi sisältää osittain myös suunnittelutehtäviä.

Olet koulutukseltasi insinööri tai DI ja sinulla on jo vahva kokemus kone- ja tehdasautomaatiosta (PLC, HMI ja liikkeenohjaus). Henkilöstöjohtamisen ja asiakaskontaktien osalta pystyt kommunikoimaan luontevasti ja organisoimaan toimintaa järjestelmällisesti. Ohjelmointiympäristömme ovat pääasiallisesti Beckhoff ja Siemens, muu järjestelmäasiantuntemus luetaan eduksi. Matkustusvalmiutta tarvitaan, mutta työskentelypaikkasi on pääasiallisesti Seinäjoen toimistollamme.

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA

Haemme automaatiosuunnittelijoita Seinäjoen toimistollemme. Toimit tehtävässäsi kone- ja laitevalmistajien sekä prosessiteollisuuden automaatioprojektien logiikkaohjelmoinnissa ja käyttöliittymien sekä liikkeenohjauksen suunnittelussa. Hallitset myös automaatiokaavioiden sekä sähköpiirustusten laatimisen.

Olet koulutukseltasi insinööri ja pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti, että osana tiimiä. Hallitset Beckhoff ja/tai Siemens automaatiojärjestelmät. Pystyt toteuttamaan selkeitä ratkaisuja ja omaat intohimoa sekä työtäsi, että kehittymistäsi kohtaan. Robotiikan tuntemus ja matkustushalukkuus katsotaan eduksi. Työskentelypaikkasi on joko asiakkaamme toimitiloissa tai Seinäjoen toimistollamme.

LUJUUSLASKIJA

Haemme kokenutta lujuuslaskijaa / FEM-asiantuntijaa Seinäjoen toimistollemme. Vastaat osaltasi asiakkaidemme laitteiden rakenteiden ja ohutlevytuotteiden lujuuslaskennasta sekä tuet suunnittelutiimimme toimintaa. Työssäsi osallistut myös mekaniikkasuunnittelumme projekteihin.

Olet koulutukseltasi insinööri tai DI ja sinulla on muutaman vuoden kokemus teknisestä laskennasta sekä hyvä käsitys rakenteiden käyttäytymisestä erilaisissa olosuhteissa. Solid Works Simulation Professional käyttökokemus katsotaan eduksi.

SUUNNITTELIJA

Haemme jatkuvasti mekaniikkasuunnittelijoita. Toimit suunnittelutiimissämme pääsääntöisesti kone- ja laitesuunnittelussa, prosessiteollisuuden suunnittelussa sekä laitteiden alumiini- ja teräsrakenteiden suunnittelussa.

Olet koulutukseltasi teknikko, insinööri tai DI. Tunnet kone- ja laitetekniikassa käytettävät komponentit sekä kykenet käyttämään sujuvasti vähintään yhtä käytössämme olevista suunnitteluohjelmistoista. Hydrauliikan ja pneumatiikan tuntemus, sekä kokemus vaativasta mekaniikkojen suunnittelusta katsotaan eduksi. Työskentelypaikkasi on joko asiakkaamme toimitiloissa tai Seinäjoen toimistollamme.

HAKUohjeet

Hakuaika eri tehtäviin:
suunnittelupäällikkö 15.6.2019 asti
automaatiosuunnittelijat 15.6.2019 asti
lujuuslaskija 15.6.2019 asti
mekaniikkasuunnittelijat, haku on jatkuva.

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksella osoitteeseen caplan@caplan.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Jani Erkkilä. Yhteystiedot: 050 308 9950 tai jani.erkkila@caplan.fi.

Kaikkiin tehtäviin tarjoamme onnistumisien tueksi toimivan organisaation hyvin hoidetussa yrityksessä, mielenkiintoiset työtehtävät ja mahdollisuuden vaikuttaa ammatilliseen kehittymiseen. Työnantajana tahdomme olla ykkönen – panostamme myös henkilöstömme koulutukseen ja hyvään työilmapiiriin.

www.caplan.fi

Katso kaikki sivuston avoimet työpaikat