Suunnittelija

Caplan Oy on vahvasti kasvava tekniseen suunnitteluun erikoistunut asiantuntijayritys. Toimimme useiden alojensa merkittävimpien teknologiayritysten yhteistyökumppanina yhdentoista ammattilaisen voimin. Meillä on nyt avoinna kaksi työpaikkaa osaavalle ja ryhmätyöskentelyyn kykenevälle hyvälle tyypille.

SUUNNITTELIJA

Haemme mekaniikkasuunnittelijaa Seinäjoen toimistollemme. Toimit mekaniikkasuunnittelutiimissämme pääsääntöisesti kone- ja laitesuunnittelussa sekä laitteiden alumiini- ja teräsrakennesuunnittelussa.

Sinulla on teknikon, insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus ja kokemusta mekaniikkasuunnittelusta. Tunnet kone- ja laitetekniikassa käytettävät komponentit sekä kykenet käyttämään sujuvasti vähintään yhtä käytössämme olevista suunnitteluohjelmistoista. Hydrauliikan ja pneumatiikan tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme onnistumisien tueksi toimivan organisaation hyvin hoidetussa yrityksessä, mielenkiintoiset työtehtävät ja mahdollisuuden vaikuttaa ammatilliseen kehittymiseen.

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksella osoitteeseen caplan@caplan.fi. Oikea tekijä saa paikan välittömästi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jani Erkkilä. Yhteystiedot: 050 308 9950 tai jani.erkkila@caplan.fi.

https://www.caplan.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.