Mekaniikkasuunnittelija

Caplan Oy on tekniseen suunnitteluun ja konsultointiin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimimme useiden alojen merkittävimpien teknologiayritysten yhteistyökumppanina neljäntoista ammattilaisen voimin. Kasvumme ja uusien liiketoimintojen myötä meillä on avoinna useita työpaikkoja osaaville ja kehityskykyisille joukkuehenkisille tekijöille.

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA

Haemme jatkuvasti mekaniikkasuunnittelijoita. Toimit suunnittelutiimissämme pääsääntöisesti kone- ja laitesuunnittelussa, prosessiteollisuuden suunnittelussa sekä laitteiden alumiini- ja teräsrakenteiden suunnittelussa.

Olet koulutukseltasi teknikko, insinööri tai DI. Tunnet kone- ja laitetekniikassa käytettävät komponentit sekä kykenet käyttämään sujuvasti vähintään yhtä käytössämme olevista suunnitteluohjelmistoista. Hydrauliikan ja pneumatiikan tuntemus, sekä kokemus vaativasta mekaniikkojen suunnittelusta katsotaan eduksi. Työskentelypaikkasi on joko asiakkaamme toimitiloissa tai Seinäjoen toimistollamme.

HAKUohjeet

mekaniikkasuunnittelijat, haku on jatkuva.

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksella osoitteeseen caplan@caplan.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Jani Erkkilä. Yhteystiedot: 050 308 9950 tai jani.erkkila@caplan.fi.

Tarjoamme onnistumisien tueksi toimivan organisaation hyvin hoidetussa yrityksessä, mielenkiintoiset työtehtävät ja mahdollisuuden vaikuttaa ammatilliseen kehittymiseen. Työnantajana tahdomme olla ykkönen – panostamme myös henkilöstömme koulutukseen ja hyvään työilmapiiriin.

www.caplan.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.