Mekaniikkasuunnittelija

Caplan Oy suunnittelee huippuunsa hiottua teknologiaa. Tarjoamme asiakasyrityksillemme kokonaisratkaisuja automaatio- ja mekaniikkasuunnitteluun sekä simulointiin. Olemme saavuttaneet asiakkaidemme luottamuksen osaamisellamme ja asiakaslähtöisellä toimintatavallamme. Meillä on työpaikka sinulleMEKANIIKKASUUNNITTELIJASuunnittelutiimissämme on paikka mekaniikkasuunnittelijalle. Työ sisältää monipuolisesti vaativien koneiden ja laitteiden suunnittelua eri teollisuuden aloille.

Hallitset 3D-mallinnuksen sujuvasti ja tunnet laajasti mekaniikan mahdollisuudet harrastustesi tai työkokemuksen kautta. Aloitetut työt tulevat tehokkaasti valmiiksi ja innostut haasteista sekä uuden oppimisesta. Kuulostaako sinulta? Onnistumisten tueksi tarjoamme toimivan organisaation hyvin hoidetussa yrityksessä, loistavan työilmapiirin ja mahdollisuuden vaikuttaa ammatilliseen kehittymiseen. Työnantajana tahdomme olla ykkönen.Haku on voimassa 31. tammikuuta 2022 saakka.Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksella osoitteeseen caplan@caplan.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Kangas, suunnittelupäällikkö, mekaniikka: 040 592 5849.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.