Mekaniikkasuunnittelija

Caplan Oy tarjoaa asiakasyrityksilleen teknologiateollisuuteen palvelukokonaisuuden, joka sisältää suunnittelupalvelut automaatioon ja mekaniikkaan. Olemme saavuttaneet asiakkaidemme luottamuksen osaamisellamme ja asiakaslähtöisellä toimintatavallamme. Kasvumme jatkuessa meillä on työpaikka sinulle

MEKANIIKKASUUNNITTELIJA

3D-mallinnus on toinen kotikielesi ja tunnet laajasti mekaniikan mahdollisuudet. Aloitetut työt tulevat tehokkaasti valmiiksi ja innostut haasteista sekä uuden oppimisesta. Kuulostaako sinulta? Suunnittelutiimimme kaipaa monipuolista tekijää tuotesuunnittelun, alumiini- ja teräsrakennesuunnittelun sekä kone- ja laitesuunnittelun mielenkiintoisiin tehtäviin.

Onnistumisten tueksi tarjoamme toimivan organisaation hyvin hoidetussa yrityksessä, loistavan työilmapiirin ja mahdollisuuden vaikuttaa ammatilliseen kehittymiseen. Työnantajana tahdomme olla ykkönen.

Haku on voimassa 31. tammikuuta 2021 saakka.

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksella osoitteeseen caplan@caplan.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Kangas, suunnittelupäällikkö, mekaniikka: 040 592 5849.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.