Lujuuslaskija

Caplan Oy on vahvasti kasvava tekniseen suunnitteluun erikoistunut asiantuntijayritys. Toimimme useiden alojensa merkittävimpien teknologiayritysten yhteistyökumppanina yhdentoista ammattilaisen voimin. Meillä on nyt avoinna kaksi työpaikkaa osaavalle ja ryhmätyöskentelyyn kykenevälle hyvälle tyypille.

LUJUUSLASKIJA

Haemme kokenutta lujuuslaskijaa / FEM-asiantuntijaa Seinäjoen toimistollemme. Vastaat osaltasi asiakkaidemme laitteiden rakenteiden ja ohutlevytuotteiden lujuuslaskennasta sekä tuet suunnittelutiimimme toimintaa. Työssäsi osallistut myös mekaniikkasuunnittelumme projekteihin.

Olet koulutukseltasi insinööri tai DI ja sinulla on muutaman vuoden kokemus teknisestä laskennasta sekä hyvä käsitys rakenteiden käyttäytymisestä erilaisissa olosuhteissa. Solid Works Simulation Professional käyttökokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme onnistumisien tueksi toimivan organisaation hyvin hoidetussa yrityksessä, mielenkiintoiset työtehtävät ja mahdollisuuden vaikuttaa ammatilliseen kehittymiseen.

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksella osoitteeseen caplan@caplan.fi. Oikea tekijä saa paikan välittömästi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jani Erkkilä. Yhteystiedot: 050 308 9950 tai jani.erkkila@caplan.fi.

https://www.caplan.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.