Automaatiosuunnittelija

Caplan Oy tarjoaa asiakasyrityksilleen teollisuudessa teknologiaratkaisuja, jotka sisältävät automaatio- ja mekaniikkasuunnittelua laajasisältöisinä palveluina. Kehitymme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja olemme saavuttaneet asiakkaidemme luottamuksen osaamisellamme ja asiakaslähtöisellä toimintatavallamme. Palvelukykymme takaamiseksi ja kasvumme tueksi meillä on työpaikka sinulle

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA

Jo muutaman vuoden työkokemusta keränneenä automaatioinsinöörinä Beckhoff -logiikkajärjestelmien ohjelmointi ja käyttöönotto sekä käyttöliittymien ohjelmointi sujuvat sinulta luontevasti. Piirikaavioiden tulkinta, servotekniikka ja monipuolinen mekatronisten toimilaitteiden tuntemus ovat osa jokapäiväistä työtäsi ja olet kiinnostunut oppimaan koko ajan uutta. Asiat hoidat tarvittaessa myös englanniksi.

Matkustushalukkuus ja kokemus piirikaavio- ja layout-suunnittelusta, samoin kuin kokemus tietokantasovelluksista, pilvipalveluista ja logiikkojen rajapinnoista tiedonsiirrossa ovat eduksi katsottavia asioita.

Työskentelemme reippaalla asenteella haastavassa ja monipuolisessa projektiympäristössä. Tiimimme jäsenet työskentelevät itseohjautuvasti, johon annamme yrityksenä tarvittavan tuen. Monipuolisten tehtävien ja koulutuksen avulla mahdollistamme kehittymisen ja menestymisen ammatissasi.

Hakuaika: Hakemukset on jätettävä viimeistään 15. lokakuuta 2020, mutta paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksella osoitteeseen caplan@caplan.fi. Ilmoitathan myös, kauanko hakemuksesi on voimassa. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Pekkanen, suunnittelupäällikkö, automaatio: 050 470 0801.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa