Automaatiosuunnittelija

Caplan Oy tarjoaa asiakasyrityksilleen teknologiateollisuuteen palvelukokonaisuuden, joka sisältää suunnittelupalvelut automaatioon ja mekaniikkaan. Olemme saavuttaneet asiakkaidemme luottamuksen osaamisellamme ja asiakaslähtöisellä toimintatavallamme. Kasvumme jatkuessa meillä on työpaikka sinulle

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA

Hallitset muutaman vuoden työkokemuksella logiikkajärjestelmien ja käyttöliittymien ohjelmoinnin sekä käyttöönoton. Koneet ja laitteet, tuotantolinjat ja prosessit tarvitsevat automatisointia ja tartut innolla haasteisiin. Tarvittaessa olet valmis matkustamaan pääosin kotimaassa.

Työskentelemme reippaalla asenteella haastavissa ja monipuolisissa projekteissa. Monipuolisten tehtävien ja koulutuksen avulla mahdollistamme kehittymisen ja menestymisen ammatissasi.

Haku on voimassa 31. tammikuuta 2021 saakka.

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksella osoitteeseen caplan@caplan.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Pekkanen, suunnittelupäällikkö, automaatio: 050 470 0801.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.