ICT-järjestelmäasiantuntija

Haemme nyt vahvasti laajentuvan yrityksemme Seinäjoen toimipisteelle

ICT-järjestelmäasiantuntijaa

Canorama Oy on ICT- ja tulostusratkaisujen asiantuntija. Canoraman ja yhteistyöyritysten tuotteet edustavat alansa ehdotonta huippua. Liikevaihto vuodelta 2018 oli noin 23 MEUR ja henkilöstöä on tällä hetkellä yhteensä 120 henkilöä. Canoraman osaavassa tiimissä Sinulla on mahdollisuus kehittyä todelliseksi alasi huippuammattilaiseksi.

Sinulta löytyy aito halu sekä kykyä toimia haastavissa teknisissä tehtävissä. Onnistunut asiakaspalvelutyö ja asiakkaille toteutettavat korkealaatuiset asiantuntijaratkaisut tuovat Sinulle onnistumisen tunteita.

Sinulla on tekninen koulutus sekä aikaisempaa työkokemusta ICT-ympäristöistä, eikä termit Hyper-V, Azure, O365, WLAN tai VLAN ole sinulle outoja. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn nopeasti kehittyvässä yrityksessä, jossa jokaisen työpanos vaikuttaa suoraan asiakkaiden ja yrityksen menestykseen.

Esittele meille vapaamuotoisesti ammattitaitosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse otsikolla ”Järjestelmäasiantuntija” osoitteeseen marko.ojaniemi@canorama.fi

Hakuaika päättyy perjantaina 25.10.2019.
Työtehtävästä voit kysyä lisää numerosta +358407086270, aluepäällikkö Marko Ojaniemi.

Tutustu meihin nettisivuillamme www.canorama.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.