ICT-järjestelmäasiantuntija

Haemme nyt vahvasti laajentuvan yrityksemme Seinäjoen toimipisteeseen ICT-järjestelmäasiantuntijaa

Meillä Canoramassa on kannustavat työkaverit ja tutkitusti hyvä työilmapiiri. Teemme töitä intohimolla ja määrätietoisesti, mutta pilke silmäkulmassa.

Sinulta löytyy aito halu sekä kykyä toimia haastavissa teknisissä tehtävissä. Onnistunut asiakaspalvelutyö ja asiakkaille toteutettavat korkealaatuiset asiantuntijaratkaisut tuovat Sinulle onnistumisen tunteita.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaidemme ICT-ympäristöjen ylläpito ja kehitys, etänä sekä paikan päällä. Sinulla on tekninen koulutus sekä aikaisempaa työkokemusta ICT-ympäristöistä, eikä termit Hyper-V, Azure, O365, WLAN tai VLAN ole sinulle outoja.

Olet mukana toteuttamassa korkealaatuisia asiantuntijapalveluita osana vahvaa tiimiä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Ennen kaikkea, tärkeintä on reilu ja positiivinen asenne!

Esittele meille vapaamuotoisesti ammattitaitosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse otsikolla ”ICT-Järjestelmäasiantuntija” osoitteeseen marko.ojaniemi@canorama.fi

Hakuaika päättyy sunnuntaina 15.3.2020

Työtehtävästä voit kysyä lisää numerosta +358407086270, aluepäällikkö Marko Ojaniemi.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.