Graafinen suunnittelija

Oletko etsimämme kasvuhaluinen ja rohkea graafinen suunnittelija?

Etsimme tiimiimme idearikasta ja hyvällä draivilla varustettua graafista suunnittelijaa. Pääset työskentelemään innostavien brändien ja tyyppien kanssa monipuolisten projektien parissa. Olet osa toista asiakkuustiimiämme ja teet päivittäistä yhteistyötä sekä kollegojen että asiakkaiden kanssa.

Graafisen suunnittelijan työssä toteutat monipuolisesti materiaaleja eri kanaviin. Työtehtäviisi kuuluu digi- ja printtiaineistojen sekä asiakasmateriaalien tuotannot ja taitot. Lisäksi osallistut asiakkaiden yritysilmeiden ja kampanjoiden ideointiin, konseptointiin ja toteutukseen.

Sinäkö siellä, uusi työkaverimme?
– Sinulla on vähintään kahden vuoden työkokemus vastaavan tyyppisistä graafisen suunnittelun ja tuotannon tehtävistä.
– Käytät sujuvasti yleisimpiä graafisen suunnittelun työkaluja (Adobe InDesign, Illustrator ja Photoshop).
– Pystyt osoittamaan työnäytteillä taitosi tuottaa materiaaleja eri kanaviin ja hurmaat meidät yrittäjähenkisellä persoonallasi, josta huokuu sosiaaliset taidot, yhteistyökyky ja rohkeus.

Kerro meille myös, mikäli sinulla on kokemusta web-suunnittelusta ja/tai videoeditoinnista ja/tai animoinnista tai halua kehittyä näissä asioissa.

Miksi BSTR?

Tehtävässäsi tulet osaksi timanttisten markkinoijien ja suunnittelijoiden joukkoa, joilla naurun desibelit raikaa ja työtä tehdään laadulla. BSTR on markkinointitoimisto kasvuhakuisille yrityksille ja markkinoinnin ammattilaisille. Rakennamme asiakkaidemme kanssa yhdessä markkinointia, joka perustuu tietoon ja dataan, ymmärrykseen ja luovuuteen. Hyppää mukaan matkalle huipulle!

Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Toimipaikkamme on Seinäjoella, mutta työtä voit mainiosti tehdä myös etänä.

Miten haet?

Lähetä hakemuksesi su 16.5. mennessä. Liitä hakemukseen CV, portfolio ja palkkatoiveesi. Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Lisätiedot ja hakemukset: pauliina.hautamaki@bstr.fi, puhelin 0400 754 878.

Lisätietoa BSTR:stä: www.bstr.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.