Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija

Haemme digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa tiimiimme

BSTR on markkinointitoimisto kasvuhakuisille yrityksille ja markkinoinnin ammattilaisille. Rakennamme asiakkaidemme kanssa yhdessä markkinointia, joka perustuu tietoon ja dataan, ymmärrykseen ja luovuuteen.

Vahvistamme tiimiämme digitaalisen markkinoinnin asiantuntijalla. Haemme innostunutta ja ratkaisukeskeistä tiimin jäsentä, jonka roolina on tukea asiakkaidemme markkinoinnin suunnittelua ja toteuttamista erityisesti digitaalisen markkinoinnin näkökulmasta. Sinulla on näyttöä digitaalisen markkinoinnin osaamisesta ja mittaaminen sekä datan hyödyntäminen markkinoinnin kehittämisessä on sinulle tuttua. Osaat myös itse teknisesti toteuttaa mainontaa digitaalisen markkinoinnin kanaviin mm. Google Ads ja Facebook.

Työtehtävät:

  • Markkinoinnin ideointi ja kokonaissuunnittelu yhdessä tiimin kanssa
  • Digimarkkinoinnin suunnittelu, toteutus ja jatkuva kehittäminen
  • Tulosten mittaaminen, raportointi, analysointi ja kehitysehdotusten presentointi
  • BSTR:n digitaalisen osaamisen kokonaiskuvan ja palveluiden kehittäminen

Tehtävässä pääset työskentelemään vastuullisessa ja monipuolisessa roolissa modernissa ja eteenpäin menevässä työyhteisössä. Toimipaikkamme on Seinäjoella, mutta työtä voit mainiosti tehdä myös etänä. Työnkuvaa voidaan painottaa hakijan kiinnostuksen mukaan.

Hakemukset viimeistään 16.4. mennessä. Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Lisätiedot ja hakemukset: pauliina.hautamaki@bstr.fi , puhelin 0400 754 878

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.