Useita insinööritaustaisia paikkoja

Sinä sähkö- ja automaatioalan asiantuntija, lähde mukaan ympäristö- ja energiateknologian kansainväliseen huippuyritykseen!

Tiimimme tarvitsee sinua,

PROJECT MANAGER

ENGINEERING MANAGER

SALES MANAGER

PLANT DESING MANAGER

DESING ENGINEER

SALES SUPPORT ENGINEER, E&A

CHIEF ENGINEER, E&A

Tarjolla on huippumahdollisuudet lähteä tekemään yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä uusiutuvan energian parissa.

BMH lupaa tukea sinua henkilökohtaisen osaamisesi kehittymisessä ja saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä koko työyhteisön tuen. Käytössämme ovat joustavat etätyökäytännöt ja saat meiltä tähän myös tarvittavat työvälineet kotiisi.

Saat inspiroivan roolin yrityksessä ja mahdollisuuden rakentaa parempaa tulevaisuutta. Saat myös laajat työsuhde-edut käyttöösi mm. lounas, kulttuuri/liikunta, sairauskassa ja laaja työterveyshuolto. Talon sisältä löytyy myös hienoja ura- ja kasvumahdollisuuksia!

Tarjoamme ympärillesi innostavan projektiorganisaation, mielenkiintoisen työnkuvan sekä kykyjesi mukaiset etenemismahdollisuudet. Tehtävä ei ole paikkakuntasidonnainen, eli voit työskennellä BMH:n konttoreilta Raumalla, Porissa, Tampereella, Turussa tai Seinäjoella.


Lue tehtävistä tarkemmin:

Project Manager: https://www.experis.fi/fi/tyo/38902/projectmanagerbmhtechnology

Engineering Manager: https://www.experis.fi/fi/tyo/38895/engineeringmanagerbmhtechnology

Sales Manager: https://www.experis.fi/fi/tyo/38903/salesmanagerbmhtechnology

Plant Design Engineer: https://www.experis.fi/fi/tyo/38904/plantdesignengineerbmhtechnology

Design Engineer: https://www.experis.fi/fi/tyo/38906/designengineerbmhtechnology

Sales Support Engineer, E&A: https://www.experis.fi/fi/tyo/38905/myynninteknisentueninsinribmhtechnology

Chief Engineer, E&A: https://www.experis.fi/fi/tyo/38950/shkpsuunnittelijabmhtechnology

Tehtävässä menestyminen:

Arvostamme tehtävissä sujuvia yksilö- sekä tiimityötaitoja. Kansainvälisen toimintamme vuoksi englannin kielen osaaminen sekä valmius satunnaiseen matkustamiseen ovat tärkeäitä elementtejä tehtävässä onnistumiselle. Osassa tehtäviä vaaditaan myös suomen kielen osaamista.

Etsimme henkilöitä, jotka sitoutuvat viemään yhdessä sovitut asiat loppuun saakka BMH:n arvojen; Menestys-Yhteistyö-Intohimo – mukaisesti. Ymmärrät, että hyvän asiakaskokemuksen luominen on menestyvän toiminnan kivijalka.

Kiinnostuitko, hienoa!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hakulomakkeet löydät täältä.

Lisätiedot:

Senior Recruitment Consultant Sari Pertola-Kupiainen, sari.pertola-kupiainen@fi.experis.com, 050 406 2465 tai Talent Acquisition Consultant Jenni Koskinen, jenni.koskinen@fi.experis.com

Would you take the opportunity to work in a company whose vision is to create solutions for waste to reborn as raw materials and renewable energy?

Established in 1929, BMH Technology is one of the global leaders in sustainable waste refining and solid biofuel handling systems. At BMH you will become part of the team of skilled, enthusiastic, and determined people who share the same values, goals, and passion for building renewable future together. Read more: https://www.bmh.fi/

___

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.