Ympäristökouluttaja viestintätiimiin / Lakeuden Etappi Oy

Lakeuden Etappi Oy on kuntien omistama jätehuoltoyhtiö, jonka tavoitteena on tarjota toimivaa jätehuoltopalvelua kokonaisvaltaisesti asiakkaidensa ja ympäristönsä hyväksi. Yhtiö on avoin ja aktiivinen toimialansa kehittäjä ja sitoutunut edistämään kiertotaloutta ja luonnonvarojen kestävää käyttöä. Viestintä ja sidosryhmätoiminta ovat avointa ja aktiivista. Työnantajana Etappi osallistaa henkilöstöään yhtiön toiminnan kehittämiseen tarjoten työntekijöilleen turvallisen, terveellisen ja viihtyisän työympäristön.

Etsimme sinua energinen ja esiintymistaitoinen ympäristöalan ja/tai viestinnän osaaja tai sellaiseksi haluava!

Tarjoamme trendikkään ja monipuolisen tehtävän ympäristökasvatuksen ja monikanavaisen viestinnän parissa nykyaikaisessa ja kehittyvässä jäteyhtiössä. Voit olla sopiva henkilö, jos olet kiinnostunut kiertotaloudesta, kestävästä kulutuksesta ja nuorten parissa toimimisesta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat vaikuttaa niin nuoriin kuin aikuisiinkin arjen kiertotalouden aihepiirissä.

Tehokkaassa kahden hengen viestintätiimissä pääset näköalapaikalle tämän päivän ympäristö- ja kiertotalousalan yhtiöön ja osaksi monialaista jätehuollon asiantuntijaorganisaatiota. Työyhteisössä sinut otetaan hyvin mukaan monipuoliseen tekemiseen ja apua on saatavilla aina, kun sitä tarvitset.

Työtehtävä vaatii läsnäoloa Etapin toimipisteessä Ilmajoen Pojanluomalla, mutta osittainen etätyö on mahdollista korona-aikana.

Työssäsi käytät sujuvasti sosiaalista mediaa ja digitaalisia alustoja, neuvot ja opastat lapsia, nuoria ja aikuisia jätteen vähentämisessä, lajittelussa ja kierrätyksessä. Avustat viestintää myös podcastien ja videoiden tuotannossa sekä julkaisujen ja oppaiden toteuttamisessa. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimerkiksi ympäristö-, viestintä-, tai kasvatustieteen alalta. Arvostamme myös alaan liittyvää työkokemusta. Työ vaatii oman auton käyttöä ja myös matkustamista.

Eduksi luetaan kokemus viestintätehtävistä sekä erilaisten digitaalisten alustojen kuten WordPressin, Photoshopin ja videoeditorien käytöstä. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus ja tehtävässä saa aloittaa elokuun aikana.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Biisonin kanssa ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Etapin toiveesta kaikki yhteydenotot Biisonille: Matleena Murto, p. 050 306 2477 tai matleena.murto@biisoni.fi

Haethan paikkaa jo tänään tai viimeistään hakuajan päättymiseen, 28.5. mennessä. Hakulomake löytyy sivuiltamme. Perinteisen hakemuskirjeen sijaan toivomme sinun jättävän CV:n lisäksi meille hakemuksesi videon muodossa. Vapaaehtoisen videotervehdyksesi voit jättää sivuillamme olevan hakulomakkeen kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.