Tuotantotyöntekijöitä, Tibnor

Tibnor vastaa pohjoismaisten teollisuusyritysten teräs- ja metallitarpeista. Meillä syntyy parempia tapoja toimia. Tuomme yhteen meidän, asiakkaidemme ja toimittajiemme osaamisen ja kyvyt. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Tibnor on SSAB:n tytäryhtiö. Meillä on 1100 työntekijää 7 maassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 840 M€. Lisätietoja: www.tibnor.fi

Katso Biisonin ja Tibnorin yhteinen videoesittely täältä!

Etsimme nyt Tibnor Oy:lle

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

monipuolisiin teräksen jatkojalostustehtäviin.

Hakemamme kesätyöntekijä on 18 vuotta täyttänyt, aktiivinen ja oma-aloitteinen henkilö, jolla on kiinnostusta työskennellä metalliteollisuuden parissa. Eduksi katsomme, mikäli omaat teknisen peruskoulutuksen ja kykenet työskentelemään Tibnorin nuorekkaassa tiimissä läpi kesän, aina touko-kesäkuulta elokuun loppuun saakka.

Työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa Tibnorin teräspalvelukeskuksessa Seinäjoella.

Kesätyöhaku suoritetaan rekrytointitoimeksiantona, jolloin hakemusten käsittelystä ja haastatteluista vastaa Biisoni Pohjanmaa Oy. Kesätyöntekijöiden työsopimukset solmitaan suoraan Tibnor Oy:n kanssa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi osoitteessa www.biisoni.fi viimeistään 30.4. mennessä. Toimeksiantajan toiveesta kaikki yhteydenotot ja lisätiedustelut tehtävästä Biisonille: Heidi Aho p. 010 386 9312.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.