Toimittajalaatuinsinööri / Epec Oy

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin. Lisätietoja https://epec.fi/

Epec etsii nyt kasvavaan työyhteisöönsä toimittajalaatuinsinööriä vastaamaan toimittajien validoinnista, auditoinneista ja toimittajalaadun jatkuvasta kehittämisestä sekä toimittajakandidaattien laaduntuottokyvykkyyden mittaamisesta sekä arvioinnista.

Toimittajalaatuinsinöörin tehtävän tavoitteena on huolehtia, että Epecin tuotteet vastaavat tulevaisuudessakin alan tiukkojen laatustandardien vaatimuksia.

Tehtävästä

Toimittajalaatuinsinöörinä tulet työskentelemään osana Epecin asiantuntevaa hankintatiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä tuotannon kanssa. Pääset osallistumaan tuotekehitysprojekteihin ja huolehdit, että toimittaja-arvioinnit tehdään riittävällä tasolla sekä riittävän aikaisessa vaiheessa. Reklamaatioprosessin hallinta on osa monipuolista toimenkuvaasi – ratkot ja selvität mahdollisia ongelmatilanteita ja tuet omalla ammattitaidollasi toimittajia heidän omissa laadunhallinnan prosesseissa ja laadun kehityksessä.

Sinusta

Toimittajalaatuinsinöörin tehtävässä korostuu vahvan laatuosaamisen ja -ajattelun lisäksi vahvat vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot sekä kyky tehdä hyvää yhteistyötä laatutiimin, suunnittelijoiden, tuotannon, hankinnan sekä laajan toimittajaverkoston kanssa. Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutustausta ja työkokemus sekä aikaisempaa kokemusta auditoinneista. Lisäksi ymmärrät PPAP-prosessin vaatimukset ja osaat hyödyntää työssäsi muitakin laadunvarmistuksen prosesseja sekä työkaluja. Ehdottomaksi eduksi katsotaan IATF 16949 laadunhallintastandardin tuntemus.

Sujuva suomen sekä englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on tehtävässä välttämätön, samoin kuin satunnainen matkustusvalmius myös Suomen rajojen ulkopuolelle.

Työskentely Epecillä

Epecillä työskennellään yrityksen arvojen mukaisesti ihmisiin luottaen ja ketterästi, mahdollisimman suoraviivaisella ja matalalla hierarkialla. Johtamista mitataan säännöllisesti ja tiimeissä työskennellään hyvässä hengessä omista vastuualueista huolehtien, työkavereita unohtamatta. Henkilöstön hyvinvointiin satsataan ja nykyaikaiset työskentelytavat ja -välineet tukevat henkilökohtaisen arjen ja työn yhteensovittamista.

Epecillä pääset työskentelemään hienojen asiakkuuksien parissa ja liiketoimintatavoitteisiin pääsemisestä palkitaan toimenkuvasta riippumatta.

Joustavan etätyön lisäksi tulisit työskentelemään jonkin verran joko yrityksen päätoimipisteessä Seinäjoella tai halutessasi Tampereen toimipisteessä.

Vastaako osaamisesi haettua? Haluaisimme mielellämme kuulla sinusta. Tehtävän hakuaika on 28.5. saakka ja työssä saa aloittaa sopimuksen mukaan, kesä-elokuun aikana. Hakulomakkeen löydät täältä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Biisonin kanssa ja mahdolliset lisätiedustelut tehtävästä arkisin: Matleena Murto, p. 050 306 2477 tai matleena.murto@biisoni.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.