Markkinointi- ja myyntipäällikkö / Nixi-Kaluste Oy

Laadukkaista kalusteistaan sekä moderneista ja yksilöllisistä keittiöratkaisuistaan tunnettu Nixi-Kaluste etsii nyt markkinointi- ja myyntipäällikköä vastaamaan Nixi-Kalusteen brändin kehittämisestä sekä onnistuneen ja nykyaikaisen markkinoinnin suunnittelusta sekä toteutuksesta.

Tehtävässäsi toimit Nixi-Kalusteen valtakunnallisessa myymäläverkostossa työskentelevien keittiömyynnin ammattilaisten tukena ja esimiehenä, huolehtien samalla, että Nixillä toteuttamasi markkinoinnin ratkaisut tukevat yrityksen kasvutavoitteita sekä strategista suuntaa. Valtakunnallinen myyntitiimi koostuu n. 20:sta keittiömyyjästä ja yli kymmenestä myymälästä. Oma työpisteesi sijaitsee Seinäjoella, josta löytyy myös Nixin nykyaikainen keittiökalustetehdas. Lisätietoja Nixi-Kalusteesta löydät täältä.

Tehtävästä

Tässä tehtävässä riittää haasteita ja mielenkiintoa, sekä rooli tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet näyttää todellisen potentiaalisi markkinoinnin kehittäjänä sekä innostavana esihenkilönä. Kehitystyön lisäksi tulet vastaamaan markkinoinnin toteutuksesta yhteistyössä ammattitaitoisten yhteistyökumppanien kanssa.

Seinäjoen toimipisteessä sinua odottaa yhteensä yli 20 uutta työkaveria, joista toimiston puolella kanssasi työskentelee viisi toimihenkilöä sekä tehtaanjohtaja.

Sinusta

Olet markkinoinnin- ja myynnin ammattilainen ja luot työlläsi edellytyksiä Nixin kasvulle sekä onnistuneelle myyntityölle. Hallitset nykyaikaiset markkinoinnin keinot huomioiden toimikenttäsi B2C-liiketoiminnan parissa. Myymäläverkoston hyvin itsenäisessä ja vapaassa työssä työskenteleville keittiömyyjille olet onnistumisten mahdollistaja ja esimiestyösi on motivoivaa sekä valmentavaa.

Haluamme kuulla sinusta, mikäli kiinnostuit tehtävästä!

Muuta

Työ alkaa touko-kesäkuun aikana. Nixillä lomaillaan heinäkuussa joitakin viikkoja, joten erilaiset kesälomajärjestelyt ovat hyvinkin mahdollisia.

Tehtävän hakuaika on 16.5.2021 saakka ja paikkaa voit hakea vapaamuotoisella työhakemuksella tai esittelyvideon avulla. Liitäthän mukaan myös CV:si.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Biisonin kanssa, joten mahdolliset lisätiedustelut: Matleena Murto, matleena.murto@biisoni.fi, p. 0503062477.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.