Laatu- ja ostoinsinööri / Junkkari Oy

MSK Group pyrkii, katsoo ja ponnistelee eteenpäin. Monialainen, kansainvälinen perheyritys työllistää lähes 800 ammattilaista useilta eri osaamisalueilta. Emoyritys ja sen kuusi tytäryritystä tarjoavat lukuisia erilaisia työtehtäviä.

Työsuhteet ovat yleensä pitkiä, sillä MSK Group pitää hyvän huolen motivoituneista työntekijöistään. Työskentelystä on helppo nauttia, sillä perheyritys kuuntelee ja kunnioittaa työntekijöitään. Konsernissa on hyvät uramahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Haemme nyt MSK Group -konserniin kuuluvalle Junkkari Oy:lle laatu- ja ostoinsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävän rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Biisonin kanssa ja työsuhde solmitaan suoraan Junkkari Oy:n kanssa.

Laatu- ja ostoinsinöörinä vastaat Junkkarin komponentti- ja alihankintaostoista sekä huolehdit, että Junkkarin valmistavat tuotteet vastaavat jatkossakin ISO 9001 -standardin mukaisia laatuvaatimuksia ja, että tuotteiden valmistuksessa on huomioitu ISO 14001 -sertifikaattiin perustuva, ympäristöystävällinen ja ensiluokkaiseen luonnonsuojeluun tähtäävä toimintatapa. Koordinoit myös laadun parantamiseen tähtääviä toimia yrityksen sisällä. Hankinnan osalta toimit tiiviissä yhteistyössä Junkkarin vakiintuneen, kansainvälisen toimittajaverkoston kanssa ja tarvittaessa kilpailutat ja kartoitat uusia sekä hoidat ja selvität mahdollisia toimittajareklamaatioita. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotannon, Junkkarin johdon, suunnittelijoiden sekä MSK Groupin ostojohtajan kanssa.

Minkälaista olisi työskennellä Junkkarilla?

Junkkari on matalan hierarkian organisaatio, jossa pääset varmasti näkemään oman kädenjäljen työssäsi. Rennossa ja ammattitaitoisessa työporukassa viihdytään, sillä tehtävässä on vapautta ja vastuuta. Junkkari pitää huolta työntekijöistään mm. tarjoamalla kattavat liikuntaharrastemahdollisuudet omaehtoisen työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseksi sekä esimiehen kanssa sovittavissa olevan osittaisen etätyön mahdollisuuden.

Junkkarin työssä saat käyttöösi toimivat järjestelmät, jo valmiiksi hyväksi hiotut prosessit tekemiseen sekä ison konsernin tuen ja kehittymismahdollisuudet.

Mitä odotamme sinulta?

Junkkarin laatu- ja ostoinsinöörin tehtävässä tulisit täydentämään olemassa olevaa tiimiä, joten tehtävän kannalta olennaisinta on, että sinulta löytyy

– tehtävään soveltuva insinöörin tutkinto näkemystä ja kokemusta valmistavasta teollisuudesta

– ymmärrystä Junkkarin tuotteiden valmistusprosesseista

– kiinnostus laatu- sekä ostotoiminnan operatiivisia tehtäviä sekä myös kehitystehtäviä kohtaan

– sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

– Eduksi katsomme mikäli sinulta löytyy jo entuudestaan ISO 9001 ja ISO 14001 standardien tuntemusta

Hakuprosessi:

Rekrytoinnin hoitaa Biisoni Pohjanmaa Oy ja toivomme, että otat tarvittaessa yhteyttä: Matleena Murto, p. 050 306 2477, matleena.murto@biisoni.fi.

Tehtävän hakuaika on 31.5. saakka ja hakemuksen voit jättää osoitteessa rekry.biisoni.fi. Aloitamme haastattelut jo hieman ennen hakuajan päättymistä ja tehtävässä aloittaminen onnistuu sopimuksen mukaan, kesä-elokuun aikana.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.