Digimarkkinoinnin asiantuntija

BSTR on markkinointitoimisto kasvuhakuisille yrityksille ja markkinoinnin ammattilaisille. On asiakkaalla tarve sitten yksittäiselle kampanjalle tai pitkän tähtäimen kumppanuudelle, BSTR rakentaa markkinointia, joka perustuu luovuuteen, tietoon ja ymmärrykseen. BSTR:lla uskotaan, että intohimoisesti eteenpäin kulkeva yhteisö vetää puoleensa muita huipulle menijöitä. Lisätietoja löydät täältä: https://bstr.fi/

BSTR Luova Konttori etsii nyt työporukkaansa digimarkkinoinnin asiantuntijaa vakituiseen työhön. BSTR:n toimisto sijaitsee Seinäjoella, mutta työssä on joustavat etätyömahdollisuudet, joten työtä pystyy hyvin tekemään myös toiselta paikkakunnalta.

Etsimme innostunutta ja ratkaisukeskeistä tiimin jäsentä, jonka roolina on tukea asiakkaidemme markkinoinnin suunnittelua ja toteuttamista erityisesti digitaalisen markkinoinnin näkökulmasta. Tehtävässä tarvitset monipuolisen teknisen osaamisen lisäksi analyyttisyyttä sekä ripauksen rohkeutta tarttua ympäristön suomiin markkinointimahdollisuuksiin. BSTR:lla pääset osaksi kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa luotetaan hauskuuden voimaan sekä vahvaan can do -asenteeseen.

Tässä asiantuntijan roolissa yhdistyvät digimarkkinoinnin ideointi, suunnittelu sekä toteutus, joten toivomme sinulta löytyvän vähintään jo muutaman vuoden monipuolinen kokemus digitaalisen markkinoinnin parista. Hallitset digimarkkinoinnin rakentamisen eri kanaviin (Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube) sekä toteutat hakusanamainontaa. Pystyt hyödyntämään Google Analyticsia ja muuta dataa markkinoinnin kehittämiseen ja osaat kommunikoida kehitysehdotukset sujuvasti asiakkaalle. Muu markkinoinnin osaaminen on plussaa, joten kerrothan meille myös siitä!

Tehtävässä pääset työskentelemään vastuullisessa ja monipuolisessa roolissa, arjen ja ihmiset huomioivassa työpaikassa.

Tehtävän hakuaika on 17.6. saakka ja työ alkaa elokuussa, tai sopimuksen mukaan loppukesän/syksyn aikana. Lähetäthän meille CV:si sekä hakemuksesi joko videon tai kirjoitetun hakemuksen muodossa osoitteessa rekry.biisoni.fi.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Biisonin kanssa ja lisätietoa tehtävästä saat tarvittaessa Matleenalta, p. 050 306 2477 tai matleena.murto@biisoni.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.