Toimipisteen päällikkö

Suomen johtava matkailuajoneuvoalan yritys Best-Caravan avaa uuden toimipisteen Seinäjoelle maaliskuussa 2021. Haussa on tuloksen tekemisestä ja tiimin vetämisestä syttyvä kaupan veturi.

Löytyykö sinun seuraava työpaikkasi maamme johtavasta matkailuajoneuvoalan yrityksestä asiakkaidemme vapaa-ajan unelmien ja alan parhaiden tuotemerkkien parista?

Best-Caravan on Suomen merkittävin matkailuajoneuvoratkaisuja ja -palveluita tarjoava yritys. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Hyvinkäällä, Kuopiossa, Oulussa, Tamperella ja Turussa, sekä alkuvuodesta 2021 myös Seinäjoella. Liikevaihtomme oli vuonna 2019 hieman yli 50 miljoonaa euroa. Matkailuajoneuvojen ohella palvelutarjontamme kattaa varaosa- ja tarvikemyynnin sekä huolto-, pesu- ja matkaparkkipalvelut.

Asiakkaidemme pyynnöstä avaamme uuden karavaanikaupan Seinäjoelle maaliskuussa 2021. Etsimme joukkoomme uusia matkailuajoneuvoalan ammattilaisia.

 
Sinustako uusi bestisläinen?

Toimintamme laajentuessa etsimme vuoden 2021 alussa Seinäjoelle avattavaan toimipisteeseemme tuloshakuista kaupan veturia. Työsi alkaa 2.1.2021 perehdyttämisjaksolla.

Me bestisläiset tartumme ahkerasti toimeen ja autamme kaveria. Meillä puhalletaan yhteen hiileen. Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja yrityskulttuurin, jossa vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Vierastamme työkulttuuria, jossa istuskellaan ja odotetaan jonkun muun hoitavan asiat omasta puolesta. Kehitämme myös jatkuvasti palveluitamme tavoitteenamme tarjota maan parasta asiakaspalvelua. Odotammekin sinulta:

  • Asiakaslähtöisen liiketoiminnan ymmärrystä
  • Tuloksellista ratkaisumyynnin johtamista
  • Toimitusketjun laadun johtamista
  • Ymmärrystä liiketoimintakonseptin kehittämisestä

Lisäksi katsomme eduksesi:

  • Matkailuajoneuvoalan tuntemuksen
  • Tehtävään soveltuvan koulutuksen
  • Hyvän ruotsin, englannin tai saksan kielen taidon

Jos innostuit lukemastasi ja tunnet pienen bestisläisen heräävän sisälläsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!  Täytämme paikan heti, kun oikea henkilö osuu kohdalle. Työ alkaa 2.1.2021 perehdytysjaksolla.

Lue lisää ja jätä hakemus täällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Niskanen marko.niskanen@bestcaravan.fi tai 040 354 3430.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.