Vientiassistenttiharjoittelija

Atria on kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Se syntyy alan parhaiden osaajien tinkimättömällä työllä, jota me Atrialla arvostamme yli kaiken. Siksi pidämme erityistä huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista, kehittymisestä ja työturvallisuudesta.

Haemme Nurmoon vienti- ja teollisuuskaupan tiimiimme

VIENTIASSISTENTTIHARJOITTELIJAA

TEHTÄVÄSSÄSI hoidat mm. lihaliiketoiminnan vientitilauksia, toimitat vientiasiakirjoja ja laskuja sekä vastaanotat tukkumyynnin tilauksia. Työskentelet tiiviinä osana vientiorganisaatiotamme ja teet yhteistyötä asiakkaiden kanssa pääasiassa sähköpostitse ja puhelimitse.

EDELLYTÄMME sinulta aktiivista ja aloitteellista luonnetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä asiakkaiden ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Tehtävä edellyttää erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta.

TARJOAMME sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen harjoittelupaikan menestyvässä yrityksessä, erinomaisen tilaisuuden kehittyä alasi ammattilaisena, Atrian kilpailukykyiset edut ja mahdollisuuden jatkaa harjoittelun jälkeen kesätöissä.

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa myyntipäällikkö Seppo Pellikka, puh. 010 3161 078.
Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään viimeistään 1.12.2019 osoitteessa atria.com/tyopaikat.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.