Varastotyöntekijä

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme A-Kauppaan Koskenkorvalle määräaikaiseen työsuhteeseen

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Tehtävässäsi vastaat A-Kaupan päivittäisen tavaraliikenteen hoitamisesta ja varastonhallinnasta. Osallistut saapuvien lähetysten purkamiseen, vastaanottoon ja hyllytykseen sekä lähtevien tilausten keräilyyn, pakkaamiseen ja lähettämiseen asiakkaille.

Odotamme sinulta reipasta ja järjestelmällistä asennetta työn tekemiseen, trukin ajotaitoa, hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä omaksua uutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, ison talon edut sekä mahdollisuuden tutustua hyvän ruoan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupanhoitaja Jussi Kivistö, puh. 0404867785

Jos koet tehtävän omaksesi, jätä hakemuksesi osoitteessa atria.com/tyopaikat viimeistään 6.12.2020. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.