Työterveyslääkäri

Atria on kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Se syntyy alan parhaiden osaajien tinkimättömällä työllä, jota me Atrialla arvostamme yli kaiken. Siksi pidämme erityistä huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista, kehittymisestä ja työturvallisuudesta.

Haemme Atria Suomen Nurmon työterveysasemalle
vakituiseen työsuhteeseen

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ

Tule Atrialle työterveyslääkäriksi, niin pääset toteuttamaan työterveyshuoltoa parhaimmillaan integroidussa työterveydessä! Tarvitsemme erinomaiseen joukkoomme täydennystä kollegan jäädessä eläkkeelle. Hieno ja hyvin varustettu terveysasemamme on Seinäjoen Nurmossa Atrian tehtaan yhteydessä.

Tehtäviin kuuluu Atrian Nurmon ja Seinäjoen henkilöstön työterveyshuollon kokonaisvaltaisten palvelujen suunnittelu ja toteutus. Työterveyslääkärin tehtävien lisäksi osallistut innostuneen ja edistyksellisen työterveyshuoltotiimimme jäsenenä työhyvinvoinnin kehittämiseen sekä työterveyshuollon toimintatapojen uudistamiseen. Toimit yhdessä johtavan työterveyslääkärin, kolmen työterveyshoitajan, kahden työfysioterapeutin, työympäristöasiantuntijan ja työterveyssihteerin muodostamassa työterveyshuollon tiimissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Atria Suomen johtava työterveyslääkäri Timo Kinnunen, p. 040 4842 151.

Hae paikkaa viimeistään 13.9.20 osoitteessa www.atria.fi/tyopaikat. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.