Työterveyshuollon erikoislääkäri

Haemme Atrialle Seinäjoen tehtaiden työterveysasemalle työterveyshuollon erikoislääkäriä

Tule Atrialle työterveyslääkäriksi –  pääset toteuttamaan työterveyshuoltoa parhaimmillaan integroidussa työterveydessä! Tarvitsemme erinomaiseen joukkoomme täydennystä kollegan siirtyessä muihin tehtäviin. Hieno ja hyvin varustettu terveysasemamme on Seinäjoen Nurmossa Atrian tehtaan yhteydessä.

Tehtäviisi kuuluu Atrian Nurmon ja Seinäjoen henkilöstön työterveyshuollon kokonaisvaltaisten palvelujen suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen moniammatillisen tiimin jäsenenä. Työterveyslääkärin tehtävien lisäksi osallistut innostuneen ja edistyksellisen työterveyshuoltotiimimme jäsenenä työhyvinvoinnin kehittämiseen sekä työterveyshuollon toimintatapojen uudistamiseen. Toimit yhdessä johtavan työterveyslääkärin, neljän työterveyshoitajan, kahden työfysioterapeutin, työpsykologin ja työterveyssihteerin muodostamassa työterveyshuollon tiimissä. Tiimiämme täydentää työterveysasemallamme sairausvastaanottoa pitävä yleislääketieteen erikoislääkäri. Käytössämme on myös uravalmentajan palvelut.

Lue lisää tästä linkistä ja hae 4.12.2022 mennessä

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.