Työnjohtaja (Domretor)

Domretorilla toimimme ruoan sopimusvalmistajana ja valmistamme laadukkaita, turvallisia ja maukkaita elintarvikkeita. Ammattitaitoisen henkilökuntamme ansiosta pystymme tarvittaessa tukemaan asiakkaitamme tuotekehityksessä.

Omistajamme Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen työnjohtajaa Domretorille

Millainen työ sinua odottaa?

Tehtävässäsi vastaat osastosi päivittäisen toiminnan kustannustehokkaasta suunnittelusta ja toteutuksesta sekä toiminnan kehittämisestä. Vastuullesi kuuluvat keskeisenä osana laadun, tuoteturvallisuuden ja työturvallisuuden toteutuminen ja kehittäminen.

Olet osa noin 70 henkilön työyhteisöä ja toimit osastosi esihenkilönä. Raportoit tehtävässäsi Domretorin tuotantopäällikölle. Työpaikkasi sijaitsee Kauhavalla.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutasoinen tutkinto ja/ tai aikaisempaa kokemusta esihenkilötehtävistä ja elintarviketeollisuuden tuotantoprosesseista. Nautit haasteista, uuden oppimisesta ja asioiden eteenpäin viemisestä, sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn tavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtävässä tarvitset myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työ on vuorotyötä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä yrityksessä sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Osana tiimiämme saat työhösi osaavien kollegoiden tuen ja Atrian kilpailukykyiset edut.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Domretorin tuotantopäällikkö Ville Vallilta, puh. 040 648 5814.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi sivuillamme viimeistään 2.10.2022.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.