Työnjohtaja

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Atrialle Nurmon tuotantolaitokselle vakituiseen työsuhteeseen työnjohtajia.

Millainen työ sinua odottaa?
Tehtävässäsi vastaat osastosi päivittäisen toiminnan kustannustehokkaasta johtamisesta sekä toiminnan kehittämisestä. Vastuullesi kuuluvat keskeisenä osana laadun, tuote- ja työturvallisuuden sekä kokonaistuottavuuden toteutuminen ja kehittäminen.

Mitä odotamme sinulta?
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulutasoista tutkintoa sekä aikaisempaa kokemusta elintarviketeollisuuden tuotantoprosesseista. Arvostamme, jos olet jo hankkinut kokemusta työnjohtotehtävistä. Nautit haasteista, uuden oppimisesta ja asioiden eteenpäin viemisestä sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn tavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtävässä tarvitset MS Office -ohjelmien perusosaamista sekä englanninkielen taitoa. Työ vaatii runsaasti paineensietokykyä, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä yrityksessä sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Osana tiimiämme saat työhösi osaavien kollegoiden tuen ja Atrian kilpailukykyiset edut.

Kysy lisää ja hae!
Lisätietoa tehtävästä voit kysyä tuotantopäällikkö Mikko Puumalaiselta p. 0400 839 376. Tavoitat Mikon parhaiten keskiviikkona 10.11. klo 10-11 ja torstaina 11.11. klo 15-16 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi viimeistään 14.11.2021.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.