Työharjoittelija, markkinointi ja viestintä

Haemme nyt Seinäjoelle Atrian alkutuotannon
markkinointi- ja viestintätehtäviin

TYÖHARJOITTELIJAA

Harjoittelijana osallistut erilaisiin alkutuotannon viestintätehtäviin, kuten tekstien kirjoittamiseen ja markkinointiviestintään sekä tapahtumajärjestelyihin.

Työharjoittelu suoritetaan syksyllä 2019. Tarkempi aikataulu sovitaan yhteistyössä opiskelijan ja oppilaitoksen kanssa.

Edellytämme sinulta sujuvaa tekstin tuottamista, viestinnällistä asennetta ja palavaa halua päästä näkemään alkutuotannon viestinnän mahdollisuudet. Olet idearikas ja ennakkoluuloton. Kotieläintuotannon, Episerverin sekä Office 365 -ympäristön osaamisesta on sinulle tehtävässä hyötyä.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden tuoda esiin innostuneisuutesi sekä halusi ja kykysi oppia, ja näin ollen hyvän mahdollisuuden jatkaa työntekoa myöhemmin Atrialla esimerkiksi kesätöiden parissa. Voimme tarjota usein myös opinnäytetyöaiheen harjoittelun jatkeeksi. Harjoittelu on palkallista.

Lisätietoja harjoittelusta antaa markkinointipäällikkö Sanna Kivimäki, puh. 040 775 6930 tiistaina 23.4.2019 klo 12-14. Mikäli kiinnostuit paikasta, hae tehtävään viimeistään torstaina 25.4.2019. Hakuprosessimme sisältää videohaastattelun.

Hae työharjoittelijan paikkaa täältä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.