Tuoteryhmäpäällikkö

Atria on kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Se syntyy alan parhaiden osaajien tinkimättömällä työllä, jota me Atrialla arvostamme yli kaiken. Siksi pidämme erityistä huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista, kehittymisestä ja työturvallisuudesta.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen valmisruokaliiketoiminta-alueelle

TUOTERYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässäsi pääset omalla panoksellasi rakentamaan suomalaista ruoka-alan menestystarinaa ja näyttämään taitosi työssä, jonka tulokset pystyt mittaamaan. Toimenkuvasi mukaisesti vastaat valmisruokaportfolion kannattavasta kehittämisestä. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja trendejä, luot pitkän aikavälin tuoteryhmäsuunnitelman, konseptoit ja toteutat tuotelanseerauksia. Toimenkuvaasi kuuluu tiivis yhteistyö tuotannon, tuotekehityksen, myynnin ja brändimarkkinoinnin sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa, esimerkiksi elintarvike- tai kauppatieteistä. Lisäksi sinulla on muutaman vuoden kokemus päivittäistavara-alalta ja näkemystä onnistuneesta kaupallistamisesta.

Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia. Olet joustava ja tehokas tiimipelaaja. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, päämäärätietoisuutta ja asioiden läpivientikykyä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii tiivistä läsnäoloa Atrian Nurmon tehtaalla ja jonkin verran matkustamista.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tuoteryhmäjohtaja Vilhelmiina Erkkolalta (parhaiten tavoitettavissa 4.10 klo 11-12 ja 10.10 klo 8.30-9.30), p. 040 3519378. Jätä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 15.10.2019 atria.com/tyopaikat.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.