Tuoteryhmäpäällikkö

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme määräaikaista Foodservice tuoteryhmäpäällikköä 

Millainen työ sinua odottaa?

Tehtävässäsi vastaat erikseen määriteltävien Foodservice-tuoteryhmien tuotteistosta ja tuotteiston markkina-, asiakas- ja kuluttajalähtöisestä johtamisesta Atrian kaupallistamisen strategiaa ja liiketoimintasuunnitelmia ohjenuoranasi hyödyntäen. Tärkeimmät sidosryhmäsi työssäsi ovat tuoteryhmäpäällikkökollegat, tuotekehitys, Foodservice myynti, tuotanto ja asiakkaat.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on Foodservice-alan/elintarvikealan tuntemusta ja osaamista. Olet ehtinyt kartuttaa alan työkokemusta jo useamman vuoden. Rakastat suomalaista ruokaa ja sen kehittämisestä! Tuoteryhmätyön strategiseen johtamiseen ja kaupallistamistamiseen sinulta löytyy perusvalmiudet ja nälkää kehittyä kovan luokan ammattilaiseksi. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto kaupalliselta tai elintarvikealalta (ETM, KTM, YAMK). Tietotekniset valmiutesi ovat hyvät, eikä raportointijärjestelmien ja niihin liittyvien työkalujen käyttö tuota päänvaivaa. Sinulta taittuu niin itsenäinen työskentely kuin tiimissä toimiminen. Pidät haasteista, olet tavoitteellinen ja saat asioita tapahtumaan. Omaat hyvät  yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Viestit sujuvasti suomeksi ja ja englanniksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä ruoka-alan yrityksessä sekä innostuneen ja osaavan tiimin. Saat käyttöösi ison talon edut, nykyaikaiset työvälineet ja erinomaisen mahdollisuuden itsesi kehittämiseen. Työpisteesi sijaitsee Atrian Nurmon tehtailla Seinäjoella. Atrialla on käytössä hybridityömalli. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta esimieheltäsi Markku Hirvijärveltä, puh 040-7739276. Tavoitat Markun parhaiten tiistaina 23.8. klo 14-15 ja keskiviikkona 31.8. klo 15-16:30.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi sivuillamme viimeistään 11.9.2022!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.