Tuoteryhmäasiantuntija

Haussa vakituiseen työsuhteeseen Nurmoon Atria Suomen Lihavalmiste-liiketoimintaan

TUOTERYHMÄASIANTUNTIJA

Lihavalmisteliiketoiminnan yksi tärkeimmistä tehtävistä on Ruoanlaiton ja Leikkeleiden tuoteryhmäjohtaminen aina nykytuotteiston kilpailukyvyn varmistamisesta uusien kuluttajalähtöisten tuoteratkaisujen kehittämiseen.

Toimen keskeisiin tehtäviin kuuluu Ruoanlaitto- ja Leikkeleet tuoteryhmien liiketoiminta- ja toimintasuunnitelmien sekä jaksotyöskentelyyn osallistuminen tuoteryhmäpäälliköiden tukena, analysoimalla tuoteryhmien markkina-, kuluttaja- ja shopper-tietoa. Tuoteryhmien tutkimusten koordinoiminen sekä taustatyöstäminen yhteistyössä asiantuntijatiimin kanssa, on tärkeä osa tehtävänkuvaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallisen ja/tai elintarvikealan korkeakoulututkintoa, sujuvaa Ms Office työkalujen hyödyntämistä sekä kykyä käyttää yrityksen muita raportointi työvälineitä. Tehtävä vaatii myös hyvää tiimityöosaamista, tarkkuutta, huolellisuutta ja tuloksellisuutta sekä englannin kielen taitoa. Tarjoamme haastavaa ja mielenkiintoista työtä, joka antaa myös valmiuksia kehittyä vaativampiin tehtäviin isossa organisaatiossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja, Paula Virtanen, Lihavalmiste LTA, p. 040-524 5335 (ti 14.1. klo 13-15 ja to 16.1. klo 13-15). Hakemukset pyydämme toimittamaan viimeistään 26.1.2020 osoitteessa www.atria.com/tyopaikat.

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.