Tuoteryhmäasiantuntija valmisruokaliiketoimintaan

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme valmisruokaliiketoimintaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tuoteryhmäasiantuntijaa 

Millainen työ sinua odottaa

Tuoteryhmäasiantuntijana tehtäväsi on Atrian liiketoimintasuunnitelman toteuttaminen tuoteryhmäpäälliköiden tukena erittäin voimakkaasti kasvavassa valmisruuan tuoteryhmässä. Nykytuotteiden kilpailukyvyn varmistaminen ja uusien tuotteiden kuluttaja- ja asiakaslähtöinen kehittäminen ovat merkittävä osa valmisruuan tuoteryhmäjohtamista, jonka parissa tuoteryhmäpäälliköiden kanssa teet työtä. Kuluttaja-, markkina- ja liiketoimintatiedon analysointi ja johtopäätösten tekeminen sekä tuotetietojen ylläpito on tehtävässäsi keskeisessä roolissa. Osaamisesi ja kokemuksesi myötä sinun on mahdollista saada vastuullesi entistä itsenäisempiä projekteja ja kehittämistehtäviä.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen ja / tai elintarvikealan korkeakoulututkinto. Olet bisnesorientoitunut ja työskentelytyyliltäsi tavoitteellinen ja analyyttinen. Sinulla on hyvät  vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Olet yhteistyötaitoinen – teitpä töitä ryhmässä tai yksin, tehtävät hoituu hienosti. Käytät sujuvasti Microsoft Officen työkaluja, eikä erilaisten raportointi- ja dokumentaatiotyökalujen käyttö/haltuunotto tuota sinulle päänvaivaa.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn menestyvässä yrityksessä, osaavien kollegoiden tuen ja ison ruokatalon kilpailukykyiset edut. Meillä voit kartuttaa työkokemusta, joka antaa myös valmiuksia kehittyä vaativampiin tehtäviin isossa organisaatiossa. Työpisteesi sijaitsee ensisijaisesti Seinäjoella Atrian Nurmon tehtailla. Atrialla on käytössä hybridityömalli.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa valmisruokaliiketoiminnan johtaja Tuomas Kujala, puh.040-5213798. Parhaiten Tuomaksen tavoitat 24.3. 13-15 ja 28.3.klo 14-16.

Kiinnostuitko? Hae pian, mutta viimeistään 9.4.2023. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana! Jätä hakemus sivuillamme!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.