Tuoteryhmäasiantuntija

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

 

Haemme Lihavalmisteliiketoimintaan määräaikaiseen työsuhteeseen tuoteryhmäasiantuntijaa

Millainen työ sinua odottaa?

Lihavalmisteliiketoiminnan yksi tärkeimmistä tehtävistä on Ruoanlaiton ja Leikkeleiden tuoteryhmäjohtaminen aina nykytuotteiston kilpailukyvyn varmistamisesta uusien kuluttajalähtöisten tuoteratkaisujen kehittämiseen. Tuoteyhmäasiantuntijana tehtäviisi kuuluu Ruoanlaitto- ja Leikkeleet tuoteryhmien liiketoiminta- ja toimintasuunnitelmien toteuttaminen ja jaksotyöskentelyyn osallistuminen tuoteryhmäpäälliköiden tukena analysoimalla tuoteryhmien markkina-, kuluttaja- ja shopper-tietoa. Lisäksi työhösi kuuluu tuotetietojen ylläpitoa, asiakkailta tulevien kaupanmerkki- tarjouspyyntöjen valmistelua ja vientituotteiden koordinointia. Kokemuksesi ja osaamisesi sen mahdollistaessa tehtävässä voit myös saada vastuullesi tuotekehitysprojektien läpivientiä yhteistyössä tuotekehityksen ja tuoteryhmien kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen ja / tai elintarvikealan korkeakoulututkinto. Työskentelyotteesi on tarkka ja huolellinen. Pidät tavoitteellisuudesta ja tulosten aikaansaamisesta. Vuorovaikutus- ja viestintätaitosi ovat hyvät. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Olet yhteistyötaitoinen – teitpä töitä ryhmässä tai yksin, tehtävät hoituvat. Käytät sujuvasti Microsoft Office työkaluja, eikä uusien erilaisten raportointi- tai dokumentaatiotyökalujen käyttö/haltuunotto tunnu pulmalliselta.

Mitä tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn menestyvässä yrityksessä, osaavien kollegoiden tuen ja ison ruokatalon kilpailukykyiset edut. Meillä voit kartuttaa työkokemusta, joka antaa myös valmiuksia kehittyä vaativampiin tehtäviin isossa organisaatiossa. Työpisteesi sijaitsee ensisijaisesti Seinäjoella Atrian Nurmon tehtailla. Atrialla on käytössä hybridityömalli. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus.

Kysy lisää ja jätä hakemus sivuillamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi johtaja Paula Virtanen, puh.040-524 5335. Parhaiten Paulan tavoitat 25.11. klo 11-12.30 ja 15-16.00.

Kiinnostuitko? Hae pian, mutta viimeistään 11.12.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja täytämme tehtävän sopivan osaajan löydyttyä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.