Tuotepäällikkö

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

A-Rehu on suomalaisten tuottajien omistama rehuyhtiö, joka valmistaa, myy ja markkinoi rehuja nauta-, sika- ja broileritiloille. A-Rehun toiminnassa on aina ollut keskeistä tilojen onnistuminen ja tuotantotulokset. Yrityksellä on pitkä historia ja paljon osaamista kotieläinten komponenttiruokinnasta, eli elintarviketeollisuuden sivutuotteiden hyödyntämisestä kotieläinten rehuna. A-Rehu on osa Atria-konsernia. Atria on sitoutunut kotimaisen lihan käyttöön kaikissa Atria-tuotemerkin tuotteissa, mikä antaa työllemme pitkäjänteisyyttä ja tekee meistä luotettavan kumppanin ja työnantajan.

Haemme tuotepäällikköä työskentelemään eturivin kotieläintuotannon ammattilaisten kanssa.

Tehtävässäsi vastaat A-Rehun nautarehujen reseptilaskennasta sekä osallistut rehujen ja ruokintamallien kehitykseen yhdessä kehityspäällikön ja AtriaNauta -palvelun ammattilaisten kanssa. Vastuullasi on A-Rehun omavalvonnan ja laadunseurannan kehittäminen ja raportointi. Olet myös mukana kehittämässä ruokinnan osaamista organisaation sisällä ja asiakkuuksissa.

Työn sijainti sopimuksen mukaan, ensisijaisesti Koskenkorva / Seinäjoki.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta agronomin tai agrologin tutkintoa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sinulta huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä, kykyä itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kokemustasi lypsykarjan ja lihanautojen rehustuksessa ja ruokinnassa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä yrityksessä sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Osana Atrian alkutuotannon tiimiä saat osaavien kollegoiden tuen työhösi ja Atrian kilpailukykyiset edut.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta esimieheltäsi, rehuliiketoiminnan johtaja Ilkka Ala-Fossilta, puh. 0400 615 885. Tavoitat Ilkan parhaiten 7.7.2021 klo 13-16 tai 14.7.2021 9-11 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi sivuillamme viimeistään 25.7.2021!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.