Tuotekehittäjä

Haemme Nurmoon lihavalmisteen tuotekehitykseen

TUOTEKEHITTÄJÄÄ

Tehtävässäsi vastaat tuotekehitystiimimme osana tuotekehityssuunnitelman mukaisesti uutuuksien ja nykytuotteiston kehittämisestä. Vastuullesi kuuluvat osa lihavalmisteen tuotekehitysprojekteista, joiden etenemisestä vastaat alueen tuotekehityspäällikölle. Työ alkaa elokuussa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. bio- ja elintarvikeinsinööri, ETM) sekä kokemusta elintarviketeollisuudesta. Olet intohimoinen hyvän ruoan kehittäjä ja haluat myös itse kehittyä oman vastuualueesi asiantuntijana.

Olet tiimipelaaja, mutta sinulla on myös kykyä itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn. Työskentelet systemaattisesti ja täsmällisesti laadukkaaseen lopputulokseen tähdäten. Tehtävässä tarvitaan hyvää raaka-aineiden ja prosessien osaamista, joihin pääset perehtymään heti työsuhteesi alussa

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehityspäällikkö Jussi Palvela, jussi.palvela@atria.com tai puh. 040 7219132.

Jos koet paikan omaksesi, täytä hakemus osoitteessa www.atria.com/tyopaikat viimeistään sunnuntaina 9.6.2019.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.