Tuotekehittäjä

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Nurmon tuotantolaitokselle tuotekehittäjää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Millainen työ sinua odottaa?

Tehtävässäsi valmisruuan tuotekehittäjänä vastaat uutuuksien ja nykytuotteiston kehittämisestä tiimimme tuotekehityssuunnitelman mukaisesti. Olet osa tuotekehitystiimiä ja toimit tehtävässäsi yhteistyössä tuotannon ja tuoteryhmätoimintojen kanssa. Tuotteiden kehittäminen koekeittiöllä ja tuotannossa on tärkeä osa työtäsi.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on jo tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai olet viimeistelemässä tutkintoasi. Olet intohimoinen hyvän ruoan kehittäjä ja haluat kasvattaa ja kehittää asiantuntijuuttasi ruoka-alan ammattilaisena ja sinulta taittuu myös kirjalliset dokumentoinnit. Englannin kielen taito luetaan eduksi. Hyödyt tehtävässäsi aiemmasta työkokemuksesta teollisen tuotannon prosesseista tai tuotekehityksestä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä yrityksessä sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Osana tiimiämme saat työhösi osaavien kollegoiden tuen ja Atrian kilpailukykyiset edut.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta esihenkilöltäsi, tuotekehityspäälliköltä Maria Niskakankaalta puh. 0407695278. Tavoitat Marian parhaiten 10.11 klo 12-13 tai 14.11 10-11.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta, joten jätä hakemuksesi sivuillamme viimeistään 20.11.2022 mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.