Tuotekehittäjä

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haussa Nurmon tuotantolaitokselle määräaikaiseen työsuhteeseen tuotekehittäjää siipikarjaan / valmisruokaan.

Millainen työ sinua odottaa?

Tehtävässäsi tuotekehittäjänä vastaat uutuuksien ja nykytuotteiston kehittämisestä tiimimme tuotekehityssuunnitelman mukaisesti. Olet osa tuote- ja pakkauskehitystiimiä ja toimit tehtävässäsi yhteistyössä tuotannon ja tuoteryhmätoimintojen kanssa. Tarkempi tehtävänkuva määrittyy valituksi tulleen henkilön kokemuksen ja mielenkiinnon mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on halu kehittyä ja kasvaa ruoka-alan ammattilaiseksi kokeneiden kollegoiden opastamana. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot, pitkäjänteinen ja systemaattinen työote. Kommunikoit sujuvasti ja sinulta taittuu myös kirjalliset dokumentoinnit. Englannin kielen taito luetaan eduksi. Hyödyt tehtävässäsi aiemmasta työkokemuksesta teollisen tuotannon prosesseista tai tuotekehityksestä. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Voit hakea myös, jos olet opintojesi loppusuoralla.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä yrityksessä sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Osana tiimiämme saat työhösi osaavien kollegoiden tuen ja Atrian kilpailukykyiset edut.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta esihenkilöltäsi, tuotekehityspäällikkö Emma-Kaisa Yli-Karjanmaalta puh. 0400278095. Tavoitat Emma-Kaisan parhaiten 11.2. klo 11:30-13:00 tai 15.2 klo 13:00-14:00.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten hae sivuillamme viimeistään 20.2.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.