Tuotannon kehityspäällikkö

Atria on kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Se syntyy alan parhaiden osaajien tinkimättömällä työllä, jota me Atrialla arvostamme yli kaiken. Siksi pidämme erityistä huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista, kehittymisestä ja työturvallisuudesta.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen rautaisen kokemuksen omaavaa

TUOTANNON KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänkuvaan kuuluu Atrialaisen tuotantojohtamistavan ylläpitäminen ja kehittäminen sekä valittujen kehittämishankkeiden tukeminen ja niiden koordinoiminen yhdessä linjaorganisaation kanssa. Vastuulle kuuluu myös tuotannollisten järjestelmien (MES) hyödyntäminen ja kehitystyö sekä tiedolla johtamisen kehittäminen tukemaan päivittäistä johtamista ja jatkuvaa parantamista. Työ sijaitsee Nurmossa.

Tehtävässä vaaditaan vähintään 3-5 vuoden kokemusta tuotannon päällikkö-/kehitystehtävistä. Hallitset Lean-johtamisen periaatteet ja osaat soveltaa kehitystyökaluja myös käytännössä.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä tuotantojohtaja Tauno Perälältä p. 040 685 4501. Jätä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 6.10.2019 atria.com/tyopaikat.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.