Toimitusjohtaja, Itikka ja Lihaosuuskunta

Itikka ja Lihakunta hakee yhteistä

TOIMITUSJOHTAJAA

Atria Oyj:n keskeiset omistajaosuuskunnat Itikka ja Lihakunta muodostuvat noin 3500:sta aktiivisesta tuottajajäsenestä. Osuuskuntien valitsema hallinto on, 180 miljoonan euron taseellaan, yksi merkittävimmistä suomalaisista elintarviketeollisuuden vaikuttajista. Yli satavuotiaan historiansa aikana osuuskunnat ovat tehneet työtä suomalaisen elintarviketuotannon eteen. Tämä työ jatkuu edelleen kautta koko maan. Haemme nyt toimitusjohtajaa hoitamaan edellä mainittua tehtävää.

Toimitusjohtajan työ onnistuu monipuolisilla ja määrätietoisilla sosiaalisilla taidoilla sekä vahvalla talousosaamisella. Toimipaikkoina ovat Seinäjoki ja Kuopio. Jäsenkentän asioiden hyvä hoito edellyttää matkustushalukkuutta. Soveltuvalla korkeakoulututkinnolla ja sujuvalla kotimaisten sekä englannin kielen hallinnalla viemme yhdessä omistajuuden ja suomalaisen maatalouden seuraavalle vuosikymmenelle.

Lisätietoja antaa Itikka osuuskunnan hallituksen puheenjohtaja Ahti Ritola p 0400 868 501, ahti.ritola@atria.com ja Lihakunnan hallituksen puheenjohtaja Jyrki Rantsi p. 0400 932 236, jyrki.rantsi@atria.com

Hakemukset pyydämme jättämään osoitteessa atria.com/tyopaikat viimeistään 4.3.2019.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.