Tiiminvetäjä tuotekehitykseen

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Atrian tuotekehitykseen tiiminvetäjää määräaikaiseen työsuhteeseen

Millainen työ sinua odottaa

Tehtävässäsi toimit tuotekehitystiimin esihenkilönä ja vastaat sen operatiivisesta toiminnasta. Tiimin päätehtävä on kehittää nykyisiä ja uusia tuotteita. Vastuullasi on tuotekehitysohjelman läpivienti ja tiimin päivittäisjohtaminen. Tärkeimpiä tehtäviäsi ovat tuotekehittäjien työn ohjaaminen, uusien ideoiden ja ratkaisujen tunnistaminen, projektisalkun johtaminen ja tiimin osaamisen kehittäminen. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden Atrian toimintojen kanssa erilaisissa kehitysprojekteissa. Suurin osa työstäsi tehdään Seinäjoella Nurmossa – ihmisten, tuotteiden ja tehtaan keskellä.

Mitä toivomme sinulta

Olet innostunut hyvästä ruoasta ja olet työelämässä jo osoittanut kykyjäsi ihmisten ja asioiden johtamisesta. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta kuluttajatuotteiden kehittämisestä. Työotteeltasi olet kehitysmyönteinen, innostava ja aikaansaava. Esihenkilörooli on sinulle luonteva – olet aito tiimipelaaja, joka ideoi, jalostaa, vie asioita toteutukseen kannustavassa ja motivoivassa yhteistyössä tiimin kanssa. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Jaksat puurtaa myös tarkkuutta ja analyyttisyyttä vaativissa työtehtävissä ja sinulta luonnistuu mallikkaasti myös raportoinnit ja dokumentoinnit.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn menestyvässä yrityksessä, osaavien kollegoiden tuen ja ison ruokatalon kilpailukykyiset edut. Meillä saat mahdollisuuden oppia uutta ja olla yhdessä tiimisi kanssa kehittämässä tuotteita Suomen tunnetuimmalle ruokabrändille. Määräaikaisessa vuoden kestävässä tiiminvetäjän tehtävässä tarjoutuu mahdollisuus kasvaa ja kehittyä – ja edetä tuotekehityspäällikön rooliin.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä:

Tuotekehityspäällikkö Emma-Kaisa Yli-Karjanmaalta puh. 0400-278 095 . Tavoitat Emma-Kaisan parhaiten 21.11. 12–13.30. Tuotekehitysjohtaja Aaro Mäkimattilalta puh. 040-7290 140. Aaron saat kiinni soittaen 15.11 klo 14–16 tai 14.11 klo 14–15.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta, joten jätä hakemuksesi sivuillamme viimeistään 4.12.2022 mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.