Tekninen projektipäällikkö

Atria on kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Se syntyy alan parhaiden osaajien tinkimättömällä työllä, jota me Atrialla arvostamme yli kaiken. Siksi pidämme erityistä huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista, kehittymisestä ja työturvallisuudesta.

Vahvistamme investointeja ja projekteja toteuttavaa organisaatiotamme. Haussa

TEKNINEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Toimit tekniikan organisaatiossa. Tehtävässäsi koordinoit ja osaltasi johdat elintarviketuotantoon liittyvien investointiprojektien suunnittelua ja toteutusta sekä vastaat niihin liittyvien esiselvitysten laadinnasta.

Edellytämme soveltuvaa diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutusta. Projekti- ja suunnittelutoiminnan hallinnan lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää tuotantoprosessien ymmärrystä ja monipuolisten teknisten ratkaisujen yhteensovittamiskykyä. Yhteistyötaidot, verkostoituminen sekä hyvä englanninkielen taito ovat perusedellytyksiä. Arvostamme kokemusta investointiprojektien hallintaan liittyvistä tehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän menestyvässä yhtiössä, osaavien kollegoiden tuen ja kilpailukykyiset edut. Tehtävän sijoituspaikka on Seinäjoki.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Reijo Äijö, Puh 040 5450874. Hakemuksen pyydämme jättämään 17.11.2019 mennessä osoitteessa www.atria.com/tyopaikat Täytä hakemus nimeltään ”Tekninen projektipäällikkö”.