Rekrytointiasiantuntija

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Seinäjoelle Nurmon tuotantolaitokselle rekrytointiasiantuntijaa.

Millainen työ sinua odottaa?

Tehtävässäsi vastaat Atria Suomen rekrytointiprosessien laadukkaasta läpiviennistä ja jatkuvasta kehittämisestä Atrian rekrytointitiimissä. Tehtäviisi sisältyy profiilien määrittelyä, työpaikkailmoitusten laadintaa, esikarsintaa, osallistumista haastatteluihin, hakijaviestintää sekä työsopimusten tekemistä. Olet vahvasti mukana rekrytoivien esimiesten tukena rekrytointiprosessien eri vaiheissa. Osallistut myös aktiivisesti työnantajakuvan kehittämiseen, oppilaitosyhteistyöhön ja erilaisiin HR-kehittämisprojekteihin. Toimit läheisessä yhteistyössä koko Atria Suomen HR-tiimin, esimiesten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtävä on perhevapaan sijaisuus.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja muutaman vuoden kokemusta HR-tehtävistä. Arvostamme, jos olet jo hankkinut kokemusta rekrytoijana ja tunnet eri rekrytointityökaluja ja -kanavia. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä nautit työskentelystä ihmisten parissa. Sinulla on kykyä organisoida asioita, hyvä paineensietokyky sekä pystyt toimimaan järjestelmällisesti kiireenkin keskellä. Viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti – myös englanniksi. Työskentelyotteesi on itsenäinen ja kehittämisorientoitunut.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa saat olla laaja-alaisesti yhteistyössä Atria Suomen toimintojen kanssa ja kehittyä rekrytoinnin asiantuntijana. Pääset rakentamaan parhaita käytäntöjä ja toimimaan erilaisissa HR-projekteissa johtavassa kansainvälisessä elintarvikeyrityksessä.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä tulevalta esimieheltäsi, rekrytointipäällikkö Tytti Isokankaalta p. 040 556 08 04. Tavoitat Tytin parhaiten torstaina 14.10. klo 9-10 ja keskiviikkona 20.10. klo 13-14 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi viimeistään 24.10.2021.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.