Projektisihteeri

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen

PROJEKTISIHTEERIÄ

Tehtävässäsi pääset työskentelemään Atrian historian suurimman investoinnin Siipikarja 2024 -hankkeen parissa vastaten hankkeen projektipäälliköiden avustamisesta talotekniikan, rakentamisen ja prosessin toteutukseen sekä käyttöönottoon liittyvissä käytännön asioissa. Lisäksi hoidat erikseen määriteltyjä tehtäviä yhteistoiminnassa muun projektiorganisaation ja projektiin osallistuvien tahojen kanssa. Olet merkittävä osa hankkeen projektiorganisaatiota ja toimit läheisessä yhteistyössä laajan sisäisen ja ulkoisen sidosryhmäverkoston kanssa.

Tehtävä on määräaikainen vuoden 2024 kesään saakka ja toimipaikkasi sijaitsee Seinäjoella Nurmon tuotantolaitoksella.

Toivomme sinulta teknistä koulutusta ja aiempaa kokemusta teknisistä hankkeista. Työskentelet sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksi. Pystyt toimimaan verkostoissa hyödyntäen niitä monipuolisesti. Erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokyky auttavat sinua viemään asioita järjestelmällisesti eteenpäin. Ajattelutapasi on analyyttinen ja pyrit työskentelemään ennakoimalla asioita, mutta sinulle ei ole kuitenkaan ongelma sopeutua muuttuviin tilanteisiin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, ison talon edut, positiivisen työyhteisön sekä mahdollisuuden tutustua hyvän ruoan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen.

Lisätietoa tehtävästä voit kysellä teknisenä johtajana toimivalta Reijo Äijöltä (p. 040 545 0874) pe 26.2. klo 14.00-15.00 tai ma 1.3. klo 9.00-10.00.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.atria.com/tyopaikat viimeistään 7.3.2021.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa