Projektipäällikkö

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

 

Haemme Lakeuden Taivaanraapija Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen projektipäällikköä

Millainen työ sinua odottaa?

Lakeuden Taivaanraapija Oy kehittää tuulivoimahanketta Seinäjoen Nurmossa Atrian tehtaan välittömään läheisyyteen. Hankkeen kaavoitusprosessi on käynnissä, ja tavoitteenamme on konkreettisin toimin edistää suomalaisen ruuantuotannon energiaomavaraisuutta ja hiilineutraaliutta. Yhtiön omistavat Itikka osuuskunta (60 %), Skarta Energy (30 %) sekä Atria Suomi (10 %).

Mitä odotamme sinulta?

Hankkeen toteuttamisesta vastaavana projektipäällikkönä tehtäväsi on yhdessä hankkeen projektiryhmän ja yhteistyökumppaneiden kanssa vastata projektin luvittamisesta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Rakennusvaiheen jälkeen vastaat puiston tuotannon ja huoltotoimien johtamisesta ja valvonnasta. Edellytämme hakijalta kokemusta tuulivoimapuistojen rakentamisprosesseista ja tuulivoimateknologian tuntemusta sekä teknistä koulutustaustaa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Atrian ja sen omistajaosuuskuntien tavoitteet hiilineutraalin ruokaketjun saavuttamisesta vuoteen 2035 mennessä tarjoavat tulevaisuudessa monia mielenkiintoisia haasteita uusiutuvan energian tuotannon ja energiatehokkuuden parissa, nyt käynnissä olevan tuulivoimahankkeen lisäksi.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoa tehtävästä voit kysyä Lakeuden Taivaanraapija Oy:n toimitusjohtaja Risto Lahdelta puh.+358505650424
1.8. klo 8-9.30 ja 8.8. klo 8-9.30.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi sivuillamme viimeistään 14.8. mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.