Palkanlaskija

Atria on tehnyt hyvää ruokaa ja tuottanut parempaa mieltä jo vuodesta 1903. Olemme vastuullinen, kansainvälinen ja innovatiivinen yritys, jonka intohimoinen tehtävä on tuottaa maailman puhtainta ruokaa. Laatumme kattaa koko ruokaketjun pellolta pöytään. Tästä pitävät huolen yli 4000 atrialaista: he tekevät työtä, josta saa paremman mielen.

Innostuneet ihmiset, laadukas arjen tekeminen ja halutuimmat brändit siivittävät yrityksemme menestystä.

Haemme Seinäjoelle noin vuoden kestävään sijaisuuteen

PALKANLASKIJAA

Tehtävässäsi toimit osana palkanlaskennan tiimiä ja otat vastuun oman alueesi palkanlaskennasta, sisäisestä raportoinnista sekä viranomaisilmoituksista. Toimit läheisessä yhteistyössä koko Atria Suomen HR-tiimin, esimiesten ja muiden sidosryhmien kanssa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa, hyvää työlainsäädännön tuntemusta sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta palkanlaskennasta. Tehtävässä tarvitset hyviä IT-taitoja ja numerotarkkuutta. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä itsenäinen ja huolellinen työskentelyote. Elintarvikealan työehtosopimusten tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, osaavien kollegoiden tuen sekä kilpailukykyiset edut johtavassa kansainvälisessä elintarvikeyrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 05.11.2018 klo 15-17 palkkahallintopäällikkö Annikka Piirto, puh. 040 356 7227.

Jos koet tehtävän omaksesi, jätä hakemuksesi osoitteessa www.atria.com/tyopaikat viimeistään sunnuntaina 11.11.2018.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.