Pakkausteknologi

Haemme tuotekehityksen pakkauskehitysryhmään

PAKKAUSTEKNOLOGIA

Tehtävässäsi vastaat kuluttajapakatun lihan alueesta ja erikseen määriteltyjen pakkauskehitysprojektien käytännön toteutuksesta sekä dokumentoinnista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä pakkauskone- ja pakkausmateriaalitoimittajien sekä Atrian sisäisten sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja muutaman vuoden työkokemusta elintarvikkeiden pakkaamisesta tai kehitystehtävistä. Olet innokas oppimaan uutta, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työskentelet systemaattisesti ja tavoitteellisesti ja kykenet kokonaisuuksien hahmottamiseen. Tehtävän hoitaminen edellyttää lisäksi hyvää englanninkielen taitoa ja matkustusvalmiutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa (27.6.-5.7. ja 5.8.) pakkauskehityspäällikkö Jarmo Marttala, puh. 040 748 4115.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.atria.com/tyopaikat viimeistään 5.8.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.