Network Specialist

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme kokenutta verkko-osaajaa Atrian ICT-tiimiin.

Millainen työ sinua odottaa?

Vastaat tiimisi jäsenenä IP-verkkojen tietoturvasta, kehittämisestä ja ylläpidosta Atrian noin 35 eri toimipisteessä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa yhteistyössä Atrian henkilöstön ja ulkoisten kumppaneiden kanssa. Roolissasi osallistut myös kehitysprojekteihin yhdessä Atrian IT-organisaation sekä liiketoiminnan kanssa ja tuot esiin näkemyksesi tietoturvallisista verkkoratkaisuista.

Mitä odotamme sinulta? 

Tunnet jo valmiiksi useampia käyttämistämme Ciscon tuoteperheistä, esim. Catalyst, ASA, FirePower ja ISE. Sinulle eivät WiFi-verkkojen controllerit tai SD-WAN -ratkaisutkaan ole vieraita. Olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, jonka ajatus ei hyydy kovassakaan paineessa. Tietoturva tulee mieleesi yleensä ensimmäisenä, kun suunnittelet uusia asioita.

Työskentelymme tapahtuu pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta työn hoitamisen edellytyksenä on hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsin kielen taito lasketaan eduksi. Työ sisältää jonkin verran matkustusta Atrian eri toimipisteiden välillä Suomessa ja ulkomailla. Sinulla on tarvittaessa valmius työskennellä myös virka-ajan ulkopuolella.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä ruoka-alan yrityksessä sekä innostuneen ja osaavan tiimin, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä vahvaksi osaajaksi. Saat käyttöösi ison talon edut, nykyaikaiset työvälineet ja erinomaisen mahdollisuuden itsesi kehittämiseen. Ensisijaisesti työpisteesi on Seinäjoella, mutta työskentely myös Helsingin toimistolta on mahdollista. Atrialla on käytössä hybridityömalli. Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja antaa ICT Technical Manager Vesa Rinta-Jaskari puh. 0405457658. Parhaiten tavoitat hänet ke 18.5 klo 9-11, ti 24.5 klo 14-16 tai ke 25.5 klo 9-11.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa sivuillamme viimeistään 12.6.2022.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.